Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Запеченные овощи от Юлии Высоцкой

Запечені овочі

– 500 г буряка
– 500 г моркви
– 500 г маленьких помідорів
– 6-8 ст. ложок оливкової олії (або іншої рослинної)
– 2-3 ч. ложки бальзамічного оцту
– 1 ч. ложка кмину
– 1 ч. ложка насіння коріандру
– щіпка свіжомеленого чорного перцю
– щіпка морської солі

Духовку попередньо розігріти до 200°С.

1. Моркву і буряк ретельно вимити і почистити (якщо овочі молоді, можна не чистити).

2. Приготувати заправку: потовкти в ступці кмин, коріандр, сіль і перець. Влити оливкове масло і бальзамічний оцет, перемішати.

3. Якщо буряк і моркву великі, порізати їх на тонкі кухлі. Буряк і моркву «викупати» в заправці, покласти на деко і поставити в розігріту духовку.

4. Через 20 хвилин перевернути овочі і додати до них помідори; запікати ще хвилин 15-20 до готовності.

Смачна літня закуска-гриль від Юлії Висоцької

Персикове насолоду Рецепт Юлії Висоцької

Чудові спагетті з лисичками Юлія Висоцька рекомендує

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”