Як вибрати ресторан

8-21-2021

Підібрати відповідний заклад для проведення корпоративу-непросте завдання. У цій справі багато непомітних з першого погляду моментів. Наша стаття допоможе вам вибрати хороший ресторан для проведення ділового свята. Хочемо порекомендувати вибрати найкращий ресторан у Львові на сайті .

Чим раніше, тим більше вибір

 До питання вибору закладу для корпоративу бажано приступати заздалегідь, маючи в запасі кілька місяців. Це особливо важливо, якщо ваш захід планується на дні свят. Відзначати такі події всім діловим колективом в ресторані стало вже традицією для багатьох компаній, тому, чим раніше ви подбаєте про бронювання закладу, тим більший вибір у вас буде.

Є ймовірність зіткнутися з ситуацією, коли сподобався вам ресторан або кафе вже заброньовані іншим колективом. В такому випадку обговоріть з колегами можливість перенесення корпоративу на 1-2 дні раніше або пізніше і поцікавтеся про доступність залу в ці дати.

Оптимальна місткість залу

Оцініть кількість бажаючих відвідати корпоративне свято і підбирайте ресторан так, щоб всі гості змогли не тільки розміститися, але і комфортно себе почувати. Банкетні зали з однаковою місткістю, припустимо в 50 осіб, можуть відрізнятися за площею і посадці гостей. Уточнюйте у співробітників ресторану ці моменти.

Розташування

Нерідко корпоративи затягуються до глибокої ночі. Подбайте про те, щоб ваші гості змогли дістатися додому. Вибирайте ресторан в пішій доступності зупинок громадського транспорту.

Оформлення ресторану

Також звертайте увагу на внутрішнє оформлення залу. Поцікавтеся можливістю оформлення інтер’єру під ваші потреби, чи включена дана послуга у вартість або оплачується окремо. Обговоріть колір скатертин, оббивки стільців, серветок, тарілок і приладів. По можливості, попросіть фотографії раніше проведених в даному залі заходів, звідки ви зможете почерпнути цікаві ідеї і відзначити для себе особливості ресторану.

Банкетне меню

Сучасні кафе і ресторани можуть спеціалізуватися на самих різних кухнях світу: від японських суші і ролів, до кавказьких страв на мангалі і російських супів. Обов’язково дізнайтеся, які страви віддають перевагу ваші гості, і формуйте банкетне меню, враховуючи смаки колег. З менеджером залу обговоріть розміри порцій, черговість подачі страв, а також можливості принести з собою торт, фрукти або алкоголь. Уточніть середній розмір чека на одного гостя, і яким способом оплачуються додаткові «дозамовлення». З’ясовувати ці моменти в розпал ділової вечірки – не найкраща ідея.

Уточніть час роботи ресторану і плануйте корпоратив так, щоб всі встигли відпочити, повеселитися і поговорити. Буде дуже неприємно, якщо ваше свято доведеться переривати або оплачувати додатково через те, що зал закривається. Пропонуємо звернути увагу на ресторани нашого готелю, які працюють до 01:00 ночі і готові організувати корпоративний захід будь-якого рівня.

Підписання договору

З’ясувавши всі необхідні моменти, тонкощі і нюанси, приступайте до укладення договору. У документ повинні бути внесені всі моменти, що стосуються корпоративу: час, ціна, меню, оформлення, вартість обслуговування і т.п. Правильно оформлений на папері договір – це не тільки захист у разі непередбаченої відмови, але і підтвердження ваших серйозних намірів для ресторану.