Діти дуже люблять різні бутерброди і грінки, вони набагато охочіше беруть їх з собою в школу, ніж інші продукти. Я такі грінки готую не тільки дітям, а й просто вдома в якості перекусу.

продукти

  • батон, половина;
  • солодка сирна маса, 200 г;
  • молоко, 150 мл;
  • яйця, 2 шт;
  • ванілін за смаком;
  • цукор, 2 ч.л;
  • сіль, щіпка.

Як приготувати грінки

Можна взяти звичайний батоно або багет, вибирайте, що більше за смаком.

Ріжемо скибочками.

Солодку сирну масу можна замінити просто сиром і змішати його з цукром, шматочками сухофруктів або іншими продуктами на ваш смак.

Начинку кладемо на одну скибочку і накриваємо другим.

Збиваємо яйця з дрібкою солі, молоком.

Занурюємо бутерброд з начинкою в яєчну масу і обсмажуємо на сковороді. Можна на рослинному маслі або вершковому.

У гарячому вигляді посипаємо цукром.

Такі бутерброди можна робити і з твердим сиром, із зеленню, обсмаженими грибами, тоді вийдуть солоні закусочні бутербродики.

Приємного апетиту!

Джерело