Салат чука: користь

За смаком водорості нагадують морську капусту, але менше пахнуть йодом. Колір салату варіюється від салатового до соковитого відтінку зеленого. Водорості вакаме можуть мати коричнево-бурий колір. Вони досить соковиті і мають нейтральний смак. Салат готують тільки з молоденьких ніжних листя, так як старі водорості жорсткі і грубі.

Ці речовини необхідні для нормальної життєдіяльності всіх систем організму. Тому час від часу потрібно балувати себе корисним заморським блюдом.

Крім того, водорості володіють відмінним абсорбуючим ефектом, вбираючи в себе шкідливі речовини і видаляючи їх з організму. Калорійність салату чука дуже низька, тому його можна без найменших побоювань є тим, хто стежить за своєю вагою. Він відмінно поєднується з іншими другими стравами, але його можна вживати і в якості основного блюда.

Салат чука-покроковий рецепт

Найголовніше — правильно вибрати сам продукт. У магазини і супермаркети його часто поставляють замороженим, тому немає можливості визначити, в якому стані салат. Якщо після розморожування він став жорстким і безбарвним, краще не вживати його в їжу. Як приготувати салат з водоростей чука з горіховим соусом?

Альфія табермакова