З 20 по 27 квітня 2016 Villa Grazia проводить конкурс «Твій паска» серед передплатників нашої сторінки в FB. Ми вирішили зібрати не просто унікальні народні рецепти, а й розкрити тему посуду для випікання пасок.
Використовуйте для випічки вогнетривкий посуд керамічний
В нашому салоні представлена ціла лінійка вогнетривкої посуду від двох брендів — Кераміка Артистична (Польща) і Costa Nova (Португалія). Унікальність цієї посуду в тому, що в ній не тільки просто готувати в духовці і НВЧ. Вона чудово прикрашає сервірування. Тепер вам не треба перекладати готову їжу, ви можете подавати на стіл прямо в цих формах. Вони задовольняють різні уподобання в посуді. Якщо Кераміка Артистична ідеальна для сервировок в стилі кантрі, то посуд від Costa Nova — це прованс, скандинавський та, навіть, лофтовый стіл.
Щоб продемонструвати вам якість посуду, ми самі приготували в ній паску. Ідеальні форми для пасок ми підібрали в колекції Кераміка Артистична. І тепер поділимося з вами нашим рецептом, який ми приготували в цих формах.
Для приготування паски вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 1 кг борошна вищого гатунку
- 2 склянки молока
- 100 г дріжджів
- 10 жовтків
- 100 г цукру
- 200 г вершкового масла
- пакетик ванільного цукру або на кінчику ножа ванілі
- півсклянки родзинок
- цедра одного лимона
Починаємо з приготування опари
У теплому молоці розмішати 2 столові ложки цукру, три столові ложки борошна і дріжджі. Опару накрити і поставити в тепле місце на 10-15 хвилин або поки маса не збільшиться вдвічі.
Готуємо тісто
Прикраса паски
Прикрасьте верхівку паски, тим способом, який Вам більше подобається. Ми використовували класичну пасту, приготовану з збитих з цукровою пудрою, білків. Зверху Ви можете посипати його цукатами або кондитерської різнобарвною крихтою.
Смачного і веселого Великодня!
Дата: 25.04.2016
Рубрика: Фото рецепти
Хочете першими отримувати листи про нових колекціях, акції, знижки та заходах? Підпишіться на розсилку Villa Grazia!
Хочу!