Обладнання для піцерії: Як підібрати печі для піци

4-17-2020

Для приготування всіма улюбленої піци в домашніх умовах потрібно не так багато часу і продуктів. Але, в спеціалізованих підприємствах громадського харчування справа йде інакше. За день тут готують десяток таких страв, а для цього потрібне відповідне обладнання для випічки піци. Також хочемо порекомендувати швидка доставка піци у Львові

Основою такого оснащення є техніка для теплової обробки і електромеханічні прилади. Щоб правильно підібрати їх, варто звернутися за допомогою до професіоналів своєї справи або спробувати розібратися з обладнанням для піцерії самостійно.

Які печі необхідні для піцерії?

У закладах, які спеціалізуються на приготуванні піци, обов’язково повинна бути професійна газова піч для піци Коринф або інші різновиди печей. Саме цей агрегат забезпечує основний процес-випікання заготовки. Таке оснащення ділитися на кілька різновидів:

електрична піч;

піч для піци на газу;

дров’яні печі.

Останній варіант підходить для підприємств, де власники намагаються створити обстановку старовинної італійської піцерії. Такі агрегати розміщуються прямо в обідніх залах, чим вигідно доповнюють дизайн. Крім цих різновидів, теплове обладнання для піцерії korinf включає конвеєрні і подові печі.

Конвеєрна модель підходить не тільки для піци, а й інших страв. Особливість таких печей полягає в тому, що вони не вимагають спеціального навчання. Ви також можете купити обладнання для піци, яке представлено у вигляді подової печі. Дані агрегати оснащені одним або відразу двома ярусами. У цьому випадку навчання користуванню є обов’язковим.

Основні вимоги до грубок для піци

Незалежно від виду піцерії, потрібно вибрати професійну техніку високої якості. Перед тим, як купити піч для піци, варто перевірити чи відповідає вона основним вимогам:

  • температура повинна регулюватися у верхній і нижній частинах;
  • подові моделі повинні мати керамічний або кам’яний під;
  • значення пропускної здатності має бути не менше 15 штук на годину;
  • температура розігріву повинна перевищувати позначку в 300 градусів.
  • Оптимальною конструкцією вважається модель з 2 ярусами.

Що таке прес для піци?

Процес готування піци складається з декількох етапів. Щоб продуктивність закладу досягала вищої позначки, на кожному з них має використовуватися певна техніка. Знайти обладнання для піци в Києві не складе труднощів, тому залишається лише визначитися з видами.

Для середніх і великих піцерій крім печей, потрібно купити прес для піци korinf-group.com. цей агрегат дозволяє спростити роботу персоналу, і зробити заготовку з тіста ідеальної форми. Розкочування маси вручну займає багато часу, і до того ж часто не досягається потрібна товщина тесту.