продукти

Для коржів (12 штук):

  • борошно – 430 грамів,
  • цукор – 90 грамів,
  • мед – 110 грамів,
  • вершкове масло 82,5% – 110 грамів,
  • яйця – дві штуки,
  • сода – вісім грамів.

Для крему:

  • вершки 35% – 150 грамів,
  • сметана 30% – 450 грамів,
  • цукрова пудра – 100 грамів.

Як приготувати медовик

Щоб приготувати тісто, в глибоку ємність слід покласти вершкове масло, цукор і мед.

Ці інгредієнти потрібно розтопити на водяній бані.

Після того, як все перетвориться в однорідну масу, вливаємо збиті яйця.

Робити це необхідно поступово, помішуючи вміст віночком.

Після чого додаємо соду.

Далі ємність знімаємо з вогню і чекаємо приблизно шість хвилин. Додаємо до отриманої маси борошно (всипати її необхідно частинами).

Після замісити тісто і прибрати його в холодильник на 15 хвилин.

Потім тісто слід розкачати без використання додаткової борошна. Його кількість треба розрахувати так, щоб вийшло 12 коржів.

Випікаються коржі в духовці при температурі 170 градусів. На них обов’язково повинна утворитися золотиста скоринка.

Для крему всі зазначені інгредієнти краще збивати відразу після того, як ви дістали їх з холодильника.

Після того, як коржі випечені і крем готовий, можна приступати до формування торта.

Спочатку невелику кількість крему намажте на піднос.

Зверху покладіть перший корж. Далі-50 грамів начинки.

Чергуйте коржі і крем, формуючи з них «вежу». 80 грамів крему потрібно залишити для обмазки торта.

Після того, як десерт зібраний, його потрібно обернути харчовою плівкою, а потім вдатися до допомоги кондитерського кільця, щоб надати торту акуратну форму.

Далі його потрібно залишити мінімум на п’ять годин.

Після цього “медовик” за допомогою залишків крему слід вирівняти і поставити в холодильник.

Обрізки коржів треба пропустити через блендер, щоб перетворити їх в крихту, і обсипати нею торт.

Приємного апетиту!

Консервація і соління 1803 дві часточки лимона і свіже листя м’яти! виходить ідеальне варення салати 2005 мій читач сказав, що “буряк їдять жебраки”: а я покажу 2 закуски, які у нас їдять все (і не вважають негожим) випічка 3353 рогалики на сметані зі смачною начинкою! випічка 388 пиріг з варенням на маргарині