Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Домашній бутерброд за рецептом Юлії Висоцької

Молодая морковь с чесноком от Юлии Высоцкой

Одне з кращих страв мексиканської кухні Рецепт Юлії Висоцької

Молодая морковь с чесноком от Юлии Высоцкой

Сама смачна і корисна каша Юлія Висоцька рекомендує

Молодая морковь с чесноком от Юлии Высоцкой

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Молодая морковь с чесноком от Юлии Высоцкой

Молода морква з часником

– 1 кг молодої моркви
– 3-4 головки молодого часнику
– 4 гілочки розмарину
– 100 мл червоного вина
– 4 ст. ложки оливкової олії
– 1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
– 1/2 ч. ложки морської солі

1. Моркву нарізати тонкими скибочками по діагоналі.

2. Часник почистити і порізати досить крупно.

3. Розігріти у великій сковороді оливкове масло і обсмажити нарізану моркву з обох сторін.

4. Посолити, поперчити, додати в сковороду 3 гілочки розмарину, нарізаний часник, влити червоне вино і тушкувати 5-7 хвилин.

5. Викласти моркву в салатницю, присипати залишилися розмарином і подавати.

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”