Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.
Домашній бутерброд за рецептом Юлії Висоцької
Одне з кращих страв мексиканської кухні Рецепт Юлії Висоцької
Сама смачна і корисна каша Юлія Висоцька рекомендує
Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.
Ваша, Юлія Висоцька
Молода морква з часником
– 1 кг молодої моркви
– 3-4 головки молодого часнику
– 4 гілочки розмарину
– 100 мл червоного вина
– 4 ст. ложки оливкової олії
– 1/4 ч. ложки свіжомеленого чорного перцю
– 1/2 ч. ложки морської солі
1. Моркву нарізати тонкими скибочками по діагоналі.
2. Часник почистити і порізати досить крупно.
3. Розігріти у великій сковороді оливкове масло і обсмажити нарізану моркву з обох сторін.
4. Посолити, поперчити, додати в сковороду 3 гілочки розмарину, нарізаний часник, влити червоне вино і тушкувати 5-7 хвилин.
5. Викласти моркву в салатницю, присипати залишилися розмарином і подавати.
Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”