Готувати для своїх коханих-дорогих, запрошувати в гості друзів і дивувати їх новими незвичайними стравами – величезне задоволення.

Кращий літній сніданок за рецептом Юлії Висоцької

Лимонное ризотто от Юлии Высоцкой

Малиновий бум! Чізкейк за рецептом Юлії Висоцької

Лимонное ризотто от Юлии Высоцкой

Найкращий десерт для спекотного літнього вечора Рецепт Юлії Висоцької

Лимонное ризотто от Юлии Высоцкой

Я рада, що можу поділитися з вами своїми рецептами і запросити на сайт Їмо вдома, де можна знайти цікаві ідеї і подивитися відео з телепередач”.

Ваша, Юлія Висоцька

Лимонное ризотто от Юлии Высоцкой

Лимонне різотто

– 250 г рису Arborio
– 1 лимон
– 1 стебло селери
– 1 цибулина
– 1 жовток
– 100 г натертого сиру пармезан
– 1 1/2 л овочевого або курячого бульйону
– 50 мл вершків
– 3 ст. ложки оливкової олії
– 2 ст. ложки вершкового масла
– щіпка морської солі

1. Цибулю і селеру дуже дрібно порубати.

2. Розігріти в глибокій сковороді вершкове і оливкове масло, додати цибулю і селеру, смажити 5-6 хвилин до прозорості цибулі, додати дрібку солі.

3. Всипати рис, перемішати і поступово, ополоник за ополоником, додавати бульйон. Постійно помішувати і стежити за тим, щоб рис не плавав в рідині, а вбирав бульйон. Тримати на вогні 15-18 хвилин.

4. Цедру лимона натерти на дрібній тертці, з половинки лимона віджати сік.

5. Змішати жовток, вершки, половину сиру, цедру і сік лимона і додати в різотто. Перемішати і зняти з вогню.

6. Присипати залишилися пармезаном і відразу ж подавати до столу.

Посилання по темі:
Рецепти вихідного дня від Юлії Висоцької
Форум “Рецепти”