Лазанья з білою рибою під соусом бешамель подарує небувале гастрономічне задоволенням навіть найвимогливішим гостям. Приємного апетиту!

Інгредієнти:

Соус бешамель швидкого приготування:

– 50 мл топленого вершкового масла
– 50 г борошна
– 1 літр молока (3,2 % або 1,5 % жирності)
– сіль, перець і мускат
– 125 р тертого сиру грюйер або пармезан

Для приготування страви:

– 50 гр. тертого сиру грюйер або пармезан
– 25 гр. вершкового масла
– 12 листів лазаньї
– 700 г подрібненої вареної білої риби (без кісток)

Спосіб приготування:

1. Попередньо розігрійте духовку до температури 200°С. Приготуйте соус бешамель: в ковші розігрійте топлене вершкове масло, додайте борошно і перемішайте за допомогою віночка.

2. Додайте молоко, продовжуючи перемішувати.

3. Злегка посоліть, поперчіть, додайте мускат і постійно помішуйте до перетворення соусу в густу масу. По досягненні готовності соусу бешамель додати 125 г тертого сиру грюйер і перемішайте.

4. Змастіть вершковим маслом каструлю. Викладіть в 9 шарів по черзі: лазанью, відварну рибу, соус бешамель, лазанью, відварну рибу, соус бешамель, лазанью, рибу. Закінчити соусом бешамель.

5. Посипте лазанью тертим сиром, покласти зверху шматочки вершкового масла і готуйте в духовці протягом 40 хвилин при температурі 200°С.

Секрет: Можна використовувати як напівфабрикат, так і лазанью власного приготування.

Дякуємо компанії Tupperware® за допомогу в підготовці матеріалу

Посилання по темі:

Щі весняні в мультиварці