Всім привіт.

Взяла гарбуз на кашу, не витримали і запекла…

Все, що треба – посипати часточки гарбуза улюбленими спеціями і полити маслом…

Потрясти малехо і в духовку відправити запікати…

У мене в духовці вже готувалися свинячі ребра … До готовності 35 хв залишалося, як раз гарбузі вистачить…весь. Готово.

“відірвалася” по повній… Мммм… Як скучила … Давно не готувала таке…

А у вас яке гарбузове блюдо в ходу?

Дівчатка, стільки рецептів накидали в коментарях . Виникла ідея зробити тиждень гарбузового буму .протягом тижня ділитися стравами і використанням гарбуза…як ви на це дивитеся? можна нести раніше опубліковані свої пости з коротким описом або ідеєю.