Великодній сніданок — це одна з традицій сучасної сім’ї, яка збирається разом за одним столом, щоб відзначити світле весняне свято. Ми готуємо не просто частування, в центрі якого виступають великдень, паска та крашанки. Ми хочемо, щоб стіл виглядав по-особливому святково і в цьому випадку на допомогу приходять декори, які ми можемо зробити своїми руками. Саме цьому був присвячений наш майстер-клас, в якому взяли участі декоратор Villa Grazia Інна Соколова спільно з декораторами Лесею Максаевой і Світланою Мельник (Майстерня бездоганного смаку).

Основа столу — це текстиль (однотонна скатертина) прикрашена раннери з мішковини. Наш стіл об’єднав предмети з натуральних матеріалів, тому на столі буде багато живого і квітучого.



Перш ніж прикрасити наш стіл декором, ми ретельно підбирали текстиль та посуд для нашої сервірування. В основу лягли нові колекції посуду від Bastide Diffusion (Франція). Комбінуючи кольори і форми посуду ми досягаємо такого результату, коли стіл приймає дуже ніжний і весняний формат.



Склянки для напоїв підібрані тони посуді і прикрашені ниткою.



Точно також, підібрані в тон столові прилади.



А тепер про декорі. Центр столу — це велике гніздо, яке викладено на тортовнице. Яйця символізують початок життя, квітучі навколо квіти і зелень нагадують про весну і надають свіже настрій. Обов’язкова присутність букети з живих квітів, який розмістили в маленькому глечику.



На столі всі декори (яйця, свічники, гнізда) виконані з моху, мотузки, розмальовані фарбами і доповнені стрічками. Ви можете використовувати різні яйця: перепелині, курячі, индюшиные і навіть яйця страуса. З них можна виготовити свічники, використовуючи підставку для яєць, як у нашому варіанті.



Кури та півні з колекції Bastide Diffusion — готове рішення для прикраси будинку, тераси і саду в цей день. Виконані з жерсті, вони можуть прикрашати підлога, підвіконня і ваш святковий стіл.



Кожен присутній на майстер-класі побачив декор своїми очима і зміг вже взяти ідеї декораторів за основу прикраси власного великоднього столу. Напередодні свята, ми проведемо ще один майстер-клас, на якому гості зможуть зробити свій декор і прикрасити їм великодній стіл.

Дата: 08.02.2016
Рубрика: Сервірування

Хочете першими отримувати листи про нових колекціях, акції, знижки та заходах? Підпишіться на розсилку Villa Grazia!

Хочу!

Схожі статті

  • Вишукана і атмосферна сервіровка пасхального столу «Бузкова весна»
  • Сервіровка «Синій вечір — гармонія світобудови…» від Галини Вербовик
  • «Весільна сервіровка в стилі рустик» від Олени Натаровой
  • Обідня сервіровка від Villa Grazia
  • Скатертину, настольник, раннер або мистецтво сервірувати стіл