Сібас з травами, запечений в газеті. Олексій Нілов рекомендує

0
1

Відмінне рішення для заміських пікніків або приготування на грилі в саду. Швидко, смачно і неймовірно ароматне. Неможливо втриматися, щоб не спробувати приготувати рибу по старовинному англійському рецептом. Ми брали участь у майстер-класі гуру фермер на базарі в ТЦ «Домосфера» і готували це не на свіжому повітрі, а фактично на кухні. Олексій Нілов зробив неймовірне, він зумів довести страву до досконалості, і у нас складалося враження, що ми дійсно на пікніку!


Інгредієнти:

  • 2 риби (дорада, сібас або лосось)
  • 1 бульба фенхеля
  • шуба із зелені: 1 стебло цибулі-порею, пучок зеленої цибулі, пучок петрушки, пучок кропу, пучок базиліка, пучок тархуну, пучок чебрецю і кілька гілочок розмарину
  • 1 лайм
  • морська сіль
  • оливкова олія
  • газета і пульверизатор з водою. Краще брати не сіру газету, а крейдований. Або замінити це простий чистим папером.



Підготовка

Рибу натерти сіллю, перцем, всередину вкласти часточку лимона і шматочок фенхелю. Розстелити газету, зробити подушку з петрушки, кропу і базиліку. Викласти шматочки порею, фенхелю і часточки лайма вздовж риби. Потім зверху накрити її зеленою цибулею, тархуном, кропом, петрушкою і базиліком. Постарайтеся укутати рибу з усіх боків, щоб вона не торкалася безпосередньо з папером. Загорніть все це в газету так, щоб вона повністю була закрита, і ніде не було щілин. Також ви робите з другої рибиною.



Випікання

Далі згорток треба добре змочити водою з допомогою пульверизатора і покласти на решітку гриля. Запікаєте рибу по 7-10 хвилин з кожного боку, контролюючи жар. Як тільки волога піде, газета почне горіти. Відразу переверніть згорток на іншу сторону. Для зручності можна обмотати згорток міцною ниткою. Час від часу в разі необхідності гасіть вугілля водою. Коли риба буде готова, перекладіть згорток на блюдо і очистіть готову форель від зелені.

Подача

Подавайте до столу швидко, щоб зберегти аромат запечених разом з рибою трав. Для цього ми запропонували декілька варіантів страв для риби. Не забудьте про келих білого сухого вина, який додасть незвичайний смак Вашому шедевру. Повірте, після такого частування, від гостей не буде відбою!



Дата: 17.11.2015
Рубрика: Фото рецепти

Хочете першими отримувати листи про нових колекціях, акції, знижки та заходах? Підпишіться на розсилку Villa Grazia!

Хочу!

Схожі статті

    ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here