Великдень на порозі і ми вже подумки розставляємо частування на наші святкові столи. Як створити атмосферу і свято за столом? Кілька порад від експертів нашої компанії.

Скатертина на столі – це завжди статус свята

Скатертини, раннеры, серветки – це те, без чого стіл на свято втрачає свій настрій. Кольори, тематика і сам матеріал можуть змінювати настрій і стати доповненням до того, що буде стояти на вашому столі.

Столовий текстиль сьогодні неймовірно популярний. Наймодніші скатертини зроблені тільки з натуральних матеріалів. Льон, гобелен, бавовна відмінно зберігають колір та форму. Яскраві фарби, які використовують виробники, залишаються такими ж через кілька років експлуатації.

До Великодня можна накрити стіл скатертиною з півниками або квітковими темами. Адже це свято символізує весну, пробудження і радість. Не забувайте красиво укласти серветки. Можна зробити великодніх зайчиків з серветок, як в нашому ролику.

Посуд – дзеркало душі господині

Покажіть посуд і ми скажемо, хто її господиня. Стильні і модні сервізи підкреслюють статус і смак. Самим затребуваним сьогодні стилем в посуді можна назвати прованс. Це якісна керамічна посуд. З вигляду трохи грубувата, але дуже стійка до будь-яких ваших кулінарних бажанням.

Кераміка відмінно буде виглядати зі скляними кольоровими фужерами і склянками. Незвичайно красиво ваш стіл буде виглядати, якщо ви підберете кольору вашого посуду і вміло скомбинируете різні предмети на святковому столі.

Яскраві аксесуари для столів – ще один штрих на великодньому столі

Тема Великодня настільки популярна, що дизайнери придумують масу всяких дрібниць, без яких не обійтися.

Наприклад, набори для спецій у вигляді півників. Ви можете задекорувати їх в соломку і прикраса готова.

У нашому інтернет-магазині є три набори для спецій у вигляді півників від італійського бренду Fitz and Floyd.

З чого можна зробити декор на Великодньому столі?

Півні, яйця, кролики – це символи пасхи. Будь-яке зображення їх на посуді текстилі або їх фігурки відразу будуть робити ваш стіл великоднім. Доповнюйте це вінками, стрічками, свічками і навіть рушниками. Зробіть щось своїми руками, ви отримаєте свій власний ексклюзивний декор і похвастаетесь їм перед гостями.

Головне – це настрій. Кажуть, що готувати потрібно в хорошому настрої. Готуйте і прикрашайте свої великодні столи з святковим настроєм. І нехай свято за столом тривати багато-багато днів і місяців.

Дата: 08.04.2015
Рубрика: Статті

Хочете першими отримувати листи про нових колекціях, акції, знижки та заходах? Підпишіться на розсилку Villa Grazia!

Хочу!

Схожі статті

  • Бліц–інтерв’ю з Тетяною Митрофанової, власницею ресторану «За двома зайцями» та членом журі «Вернісажу святкових сервировок»
  • Інтер’єр бохо – гармонія свободи і творчості
  • Особливості української кухні
  • Посуд в стилі прованс
  • Найдорожчий чай у світі